Ne radim ja to zbog politike, ja sam takav čovek VIDEO

Izvor: B92, 09.Jan.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne radim ja to zbog politike, ja sam takav čovek" VIDEO

Beograd -- Među božićnim čestitkama srpskih političara našla se i ona Dragana Markovića Palme, koji je uz zvuke harmonike, građanima čestitao taj praznik.

Na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, prvi čovek Jagodine sedi između dva harmonikaša, od kojih je jedan njegov sin, i uz zvuke harmonike čestita građanima Božić.

Na pitanje šta želi da postigne s takvim, ali i sličnim video-porukama koje stalno objavljuje, Palma je u Jutarnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << programu TV Prve objasnio da je tako samo želeo građanima da čestita Božić, ali i da to ne uradi kao ostali.

"Ovde se radi o najradosnijem srpskom prazniku. Ja sam uvek uz harmoniku. Ne radim ja to zbog politike. Ja sam jednostavno takav čovek, kao svi obični ljudi i kada idem na more ja idem u Paraliju kao svi. Jednostavno nisam to radio zbog politike, već da čestitam ljudima Božić i da ne ličim na ostale", poručio je Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.