Nastavljaju se radovi na kući porodice Vejsilović iz Tutina

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jul.2020, 14:33

Nastavljaju se radovi na kući porodice Vejsilović iz Tutina

CHR Hajrat i Medžlis IZ-e Tutin nastavljaju sa radovima na kući porodice Vejselović iz Tutina. Radovi teku u najboljem redu, a ono što je sada u toku jeste postavljanje krova, nakon čega slijedi stolarija i unutrašnji radovi. Koordinator Hajrata Meho ef. Fejzović je istakao da radovi idu svojim tokom i da planiraju da ovu porodicu usele što prije. Zahvaljuje se svim donatorima koji su do sada učestvovali u ovoj akciji i poziva ostale da se priključe kako bi je uspješno završili kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << sve do sada. Hajrat nastavlja sa izgradnjom bez obzira na tešku zdravstvenu situaciju, jer muftačne bolest i kriza ne štede, te smo im sada potrebni više nego i prije. The post Nastavljaju se radovi na kući porodice Vejsilović iz Tutina appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Nastavljaju se radovi na kući porodice Alajbegović

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jul.2020

Koordinator CHR Hajrat za Priboj, Jasmin ef. Eminić, 15.07.2020. godine, obišao je radove na kući porodice Alajbegović. Akcija koja je u Ramzanu pokrenuta od strane Medžlisa IZ-e Priboj i Hajrata da se ovoj porodici pomogne u punom je jeku kada je u pitanju izvođenje radova. Završeno je zidanje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.