Nastavak dijaloga Beograda i Prištine: Lajčak objavio i  mogući datum sastanka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 20:33

Nastavak dijaloga Beograda i Prištine: Lajčak objavio i mogući datum sastanka

Susret će biti organizovan do kraja juna.

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak namerava da organizuje sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine, čim se formira tzv. vlada u Prištini i otvore granice za putovanja, saznaje se u Briselu.

Lajčak je to rekao danas ambasadorima država članica EU u Odboru za politiku i bezbednost, navode diplomatski izvori u Briselu.

Nada se da bi to moglo da se dogodi do kraja juna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dijalog Beograda i Prištine i budućnost zapadnog Balkana bile su teme panela koji je danas održan u Briselu, a specijalni izaslanik EU Miroslav Lajčak napisao je ranije danas na Tviteru da je dobio podršku 27 zemalja članica, za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.