Naspavaj se, možda ti se u snu OSTVARI ŽELJA Prelepa Putinova poslanica RAZBILA Trampovog savetnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naspavaj se, možda ti se u snu OSTVARI ŽELJA" Prelepa Putinova poslanica RAZBILA Trampovog savetnika

Traže nemoguće od Rusije.

Poslanik Državne dume Natalija Poklonska i nekadašnji glavni tužilac Krima, posavetovala je specijalnog predstavnika SAD-a za Ukrajinu Kurta Volkera da se "dobro naspava", jer se njegova želja "da Rusija napusti Krim može ostvariti samo u snu".

Ranije je Volker rekao da je povratak Rusije u format G8 moguć nakon što "Rusija napusti Krim". Podsetio je da je 2014. godine Rusija bila izbačena iz grupe G8 "zbog aneksije Krima".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Savetujem specijalnom izaslaniku SAD-a za Ukrajinu, Kurtu Volkeru, da se dobro naspava. Možda će mu se u snu ostvariti želja da vidi kako Rusija napušta Krim, jer to niko neće videti u stvarnosti - saopštila je Poklonska.

Prema njenim rečima, Krimljani, kao i Sibirci, Moskovljani i svi drugi su Rusija.

- Zauzvrat, volela bih da vidim kako će Amerika napustiti Ukrajinu - dodala je Poklonska.

Ranije je američki predsednik Donald Tramp obećao da će pozvati ruskog predsednika Vladimira Putina na sastanak G7 sledeće godine, koji će biti održan u Sjedinjenim Američkim Državama. Prema mišljenju američkog lidera, koje je više puta izrazio, ima "smisla razgovarati o mnogim međunarodnim pitanjima s Rusijom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.