Naslovne strane: Skupština Crne Gore smenila Aleksu Bečića; Novi lek razara omikron

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 22:28

Naslovne strane: "Skupština Crne Gore smenila Aleksu Bečića"; "Novi lek razara omikron"

Dnevne novine za utorak 8. februar se bave raznim aktuelnim domaćim i stranim temama.

"Politika" u današnjem izdanju donosi vest o smeni Alekse Bećića: "Skupština Crne Gore smenila Aleksu Bečića", kao i o pojavi podvrste omikron soja koronavirusa: "Omikron stelt soj potvrđen u našoj zemlji".

"Večernje novosti" u svom novom broju donose priču o problemima rehabilitacije komunističkih žrtava: "I dželatu iz Kragujevca vraćena imovina", kao i o nabavci novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leka protiv koronavirusa: "Novi lek razara i omikron".

"Blic" na naslovnoj strani donosi poraznu statistiku umrlih od koronavirusa: "Više umrlih zbog slabije vakcinacije i delta soja", kao i aferi u Hrvatskoj: "Hrvatsku trese afera "kuna".

"Kurir" na naslovnoj strani donosi istraživanje o posledicama koronavirusa na organizam: "Postkovid", ali piše i o porodičnom nasilju u Zemunu: "Brutalno".

"Alo" na naslovnoj strani donosi poruku Milorada Dodika Draganu Đilasu: "Đilase, ne krivi Srbe", ali i novoj vrsti narkobiznisa: "Kokain sad valjaju na internetu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.