Naslovne strane: Kolindina izjava, Pacoli, Ugljanin....

Izvor: B92, 19.Jul.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane: Kolindina izjava, Pacoli, Ugljanin....

Štampani mediji od petka na svojim naslovnim stranama pišu o Sulejmanu Ugljaninu i Bedžetu Pacoliju, a tema je i izjava Kolinde Grabar Kitarović.

Politika na naslovnoj strani donosi tekst o tome kako su počasne značke u rukama prestupnika.

Kurir piše o Vojislavu Šešelju i njegovoj hitnoj intervenciji, dok Blic donosi ekskluzivan intervju sa selektorom Hrvatske Zlatkom Dalićem.

Večernje novosti se bave Narodnom bankom Srbije, koja je posle pisanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovih novina povukla potez, pa više "nema blokade zbog sitnog duga".

Kurir piše o slučaju rešetanje Srbina u Južnoj Africi, a Danas na naslovnoj strani donosi tekst o tome kako Putin ublažava odnos prema Kosovu i Crnoj Gori.

Naslovne strane za 20. jul 2018. godine:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.