Naslovne: Ordenje za zločince na mestu zločina, Sudije traže depolitizaciju pravosuđa

Izvor: B92, 12.Jun.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: "Ordenje za zločince na mestu zločina", "Sudije traže depolitizaciju pravosuđa"

Dnevna štampa u izdanju od četvrtka bavi se obeležavanjem egzodusa Srba sa KiM, izjavom Nikole Selakovića da je Crna Gora klasična srpska država...

"Večernje novosti" pišu o proslavi Prištine najvećeg egzodusa Srba sa Kosova i Metohije: "Ordenje za zločince na mestu zločina", a prenose i da su posle infekcije u Narodnom frontu: "Zaražene bebe stabilno".

Blic analizira "Šta bi Beograd i Priština mogli da potpišu" posle sastanka lidera regiona sa nemačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kancelarkom Angelom Merkel i francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

O predlogu za promenu Ustava u oblasti pravosuđa piše "Politika" s obzirom na to da je stigao na dnevni red na razmatranje u tekstu: "Sudije traže depolitizaciju pravosuđa".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.