Naslovne: Bez okupljanja posle 14 časova za vikend; Desant na Veljine punktove.

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 22:23

Naslovne: "Bez okupljanja posle 14 časova za vikend"; "Desant na Veljine punktove".

Dnevna štampa za subotu 27. februar piše o koronavirusu, i novim epidemiološkim merama, ali o nastavku istage protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka.

List "Politika" piše o koronavirusu, kovid pasošima, ali i o novim merama donetim na današnjoj sednici Kriznog štaba: "Bez okupljanja posle 14 časova za vikend"; "Kovid pasoši kada bude dovoljno vakcinisanih".

"Novosti" pišu o najavi pomoći Srbima sa Kosova i Metohije: "I Srbima na Kosovu po 100 evra od države"; >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kao i o novim pretresima u Beogradu: "Desant na Veljine punktove".

Sutrašnji "Kurir" donosi ispovest muškarca koji je preživeo Jasenovac, ali i najavu predsednika Aleksandra Vučića: "Bićete šokirani ko je štitio kriminalce".

"Blic" saznaje najčešće zablude o koroni i vakcinama: "Najčešće zablude o koroni i vakcinama".

Piše i o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, i o tome kako je ona radila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za subotu, 27. februar 2021. godine

Izvor: Beta, 27.Feb.2021, 10:46

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za subotu, 27. februar najviše pišu o novim merama za suzbijanje epidemije korona virusa, o nastavku istrage protiv jednog od vodja navijača Partizana Veljka Belivuka i o drugim temama.ALO - "Policija pretresla 'Kasinu'", nakon jučerašnje policijske akcije u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.