Nasilnici iz Beton hale brane ćute, određen im pritvor

Izvor: B92, 12.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilnici iz Beton hale brane ćute, određen im pritvor

Dvojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje u jednom klubu u Beton Hali u Beogradu M.H. i P.K. na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu su se branila ćutanjem

Sud im je nakon saslušanja odredio pritvor.

M.Č. koji je takođe uhapšen zbog tog incidenta danas je priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jer je u vozilu kojem je bio prilikom hapšenja pronađena droga, odnosno 20 grama kokaina.

Zajedno sa njim uhapšen je i M.P. koji nema veze >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa incidentom u Beton hali i on je zbog droge priveden takođe Višem javnom tužilaštvu.

U ovom slučaju traga se za još nekoliko osoba koje se sumnjiče za učešće u incidentu, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Djenadić.

Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko lludi i polomili inventar u klubu "Komitet" u Beton Hali u noći između 6. i 7. oktobra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.