Nasilje mora biti kažnjeno VIDEO

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 18:40

"Nasilje mora biti kažnjeno" VIDEO

Ministar Zlatibor Lončar rekao je za Tv Prva da se u petak ispred Skupštine dogodilo nasilje koje mora biti kažnjeno.

"Ja se ne slažem da je to incident. Radi se o klasičnom nasilju, pre svega na poslanika Marijana Rističevića koji je prebijen", rekao je Lončar.

"Ja sam predstavnik države dokle god sam ministar i moje je da istrpim sve što to podrazumeva. AKo je nasilje parola nekoga ko pretenduje na vlast šta to građanima govori, šta će se desiti građanima kada ti ljudi dođu na vlast", dodao je on.

"Jedan dan jedna kukavica prebija ljude, a drugi dan sedi ispred Skupštine i štrajkuje", rekao je Zlatibor Lončar na račun Boška Obradovića, predsenika pokreta Dveri.

Ministar Lončar rekao je da se najiskrenije nada i veruje u reči predsednika Aleksandra Vučića da naša deca neće živeti u zemlji u kojoj je to moguće.

On je rekao da smatra da smo došli u tu fazu da niko ne osuđuje to što se desilo.

"Da li mislite da to može da se desi u Americi ili Nemačkoj? Da ne ko priđe Kongresu ili Bundestagu i da prebije nekoga ispred?", kaže Lončar.

Ministar je pozvao na pravnu reakciju nakon incidenta isped Skupštine Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lončar: Na nasilje pred Skupštinom još nema reakcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je večeras da ono što se dogodilo ispred Skupštine Srbije nije bio incident, već "klasično nasilje" nad poslanikom Marijanom Rističevićem i izrazio čuđenje što su izostale osude i reakcije..."Radi se o klasičnom nasilju, pre svega nad narodnim poslanikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.