Nasa voditeljka je poznata kao velika pricalica ali jednu stvar vec godinama VESTO KRIJE OD JAVNOSTI

Izvor: medio.rs, 18.Okt.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasa voditeljka je poznata kao velika pricalica ali jednu stvar vec godinama VESTO KRIJE OD JAVNOSTI

Poznata voditeljka Vesna Dedić prirasla je za srce mnogim damama, ali i gospodi. Dok pripadnice lepšeg pola uživaju u njenim knjigama, muškarcima prija njena lepota.

Iako je mnogi znaju kao veliku pričalicu koja bez ustezanja sa javnošću deli sve ono što joj je na umu, ipak zbog jedne stvari vodi računa šta će i koliko reći.

Reč je o emotivnom životu njene ćerke Lenke. Novinarka ističe da je njena naslednica emotivno i te kako inteligentnija od nje, a >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Vesni je zabranjeno i da priča o njenom ljubavnom životu.

- O tome ne smem da govorim javno jer mi je zabranila da njen život iznosim novinarima na tacni. Davno mi je saopštila da je ona slučajno ćerka javne ličnosti i da će se u novinama pojaviti tek kad poslovnim uspehom zasluži interesovanje medija- naglasila je Vesna za magazin "Story", koja će se do daljnjeg držati pomenutog obećanja.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.