Naša pevačica trpela je fizičko NASILJE od muža POZNATOG GLUMCA, a evo zbog čega su posle svega u DOBRIM ODNOSIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša pevačica trpela je fizičko NASILJE od muža POZNATOG GLUMCA, a evo zbog čega su posle svega u DOBRIM ODNOSIMA

Ljubav je ustuknula

Pevačica etno muzike muzike Bilja Krstić trpela je nasilje u braku sa glumcem Tihomirom Arsićem, što je i sama priznala u jednom intervjuu.

- Brak s glumcem nije bio predodređen na uspeh. pred alkoholom, nasiljem, vezom s drugom ženom - rekla je ona.

Petnaest godina nakon razvoda pevačica i glumac su u korektnim odnosima, a čak i poslovno sarađuju.

- Deca su najvažniji razlog dobrih odnosa. U interesu je svih da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve bude u redu i bez stresa. Potrebno je da se ostavi dobra slika, koju će deca nositi kroz svoj život sa oba roditelja, bez obzira na to što mama i tata nisu više zajedno - ispričala je Biljana Krstić.

Ona se nakon razvoda od Tihomira nije ponovo upuštala u bračne vode, već je sve svoje vreme posvetila muzici, ali i ćerkama Milici i Lenki, kao i unuci Noi.

Glumac Tihomir Arsić je nakon kraha braka sa Biljanom sreću pronašao kraj druge supruge Jelene, s kojom ima dvoje dece dece Veru i Arsenija.

Oni su 2011. učestvovali u rijalitiju "Parovi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.