Narukvice i nasilje nad ženama: „Strah od trenutka u kom će zapištati“

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narukvice i nasilje nad ženama: „Strah od trenutka u kom će zapištati“

Getty ImagesDa li će žena biti bezbedna uz novi sistem zaštite Novi sistem zaštite osoba koje su preživele nasilje uskoro stiže u Srbiju – narukvica i mobilni uređaj. Ova dva aparata trebalo bi da alarmiraju i žrtvu i policiju ukoliko nasilnik prekrši zabranu prilaska. Ovakva mera zaštite u Španiji i Portugalu postoji deset godina i […] Članak Narukvice i nasilje nad ženama: „Strah od trenutka u kom će zapištati“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Sloga“ pokreće beslatno pravno savetovalište za sve radnike

Izvor: Danas, 24.Jul.2019

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ saopštili su da uskoro počinju sa realizacijom nacionalnog projekta pod nazivom „Savetovalište za radno-pravne odnose“. Članak „Sloga“ pokreće beslatno pravno savetovalište za sve radnike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.