Narodni front radi, informacije koje kruže društvenim mrežama nisu tačne

Izvor: B92, 03.Apr.2020, 11:16

"Narodni front" radi, informacije koje kruže društvenim mrežama nisu tačne

Informacija koja kruži društvenim mrežama da bolnica "Narodni front" ne radi nije istinita.

Bolnica, kako saznaje B92.net, radi normalno i tokom jučerašnjeg dana bilo je 34 porođaja, od toga 9 carskih rezova, kao i dve hitne operacije.

Porodilište je, kako se navodi, puno.

Nakon što su članovi kriznog štaba saopštili da u toj ustanovi ima zaraženog osoblja, što je potom dalje probudilo interesovanje javnosti, Željko Miković, direktor GAK “Narodni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Front” oglasio se juče i objasnio kakva je situacija.

"Za sada imamo ljudi za redovni posao i za dežurstva. Možda će naredne nedelje biti potrebna pomoć iz Zemuna i Zvezdare jer su oni zatvorili porodilišta", rekao je on.

I pored ovog jučerašnjeg objašnjenja društvenim mrežama i dalje kruže netačne informacije.

Podsetimo, zbog novonastale situacije sa epidemijom koronavirusa, sve trudnice se šalju u dva beogradska porodilišta: "Narodni front" i GAK Višegradska.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.