Narodna stranka: Pojačavamo akciju prikupljanja potpisa protiv rušenja SPENS-a

Izvor: Beta, 22.Sep.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka: Pojačavamo akciju prikupljanja potpisa protiv rušenja SPENS-a

Narodna stranka u Novom Sadu nastavila je danas akciju prikupljanja potpisa "Ko ruši SPENS, ruši Novi Sad" i najavila da će "žešće i intenzivnije" nastaviti da se bori protiv namere rušenja Sportskog i poslovnog centra Vojvodine (SPENS) i stadiona FK Vojvodine.U saopštenju Nove stranke navodi se da je Poverenik te stranke za Novi Sad Borislav Novaković izjavio je da veliki broj potpisa gradjana za peticiju pokazuje da su na pravom putu.Povodom verbalnog napada tokom prikupljanja potpisa u četvrtak, 20. septembra, Novaković je naveo da napadači "nisu obrukali samo sebe, nego su poslali i ružnu sliku iz Novog Sada"."Bahatost i primitivizam SNS jurišnika nije pokolebala ni Narodnu stranku ni Novosadjane", naveo je u saopštenju Novaković.Stranka je navela da su danas akciju podržali bivši predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, poslanica Skupštine Vojvodine Katica Bengin, potpredsednik vojvodjanskog parlamenta Ivan Stijepović i novinar Duško Bogdanović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Novaković: Branićemo SPENS još jače

Izvor: Danas, 22.Sep.2018

Narodna stranka nastavila je i ovog vikenda u Novom Sadu akciju „Ko ruši SPENS, ruši Novi Sad“, koju je svojim potpisima podržao veliki broj Novosađana, navodi se u saopštenju te stranke. Članak Novaković: Branićemo SPENS još jače se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.