Narode, opasna je situacija TV stanica u TEKSASU DVA PUTA EVAKUISANA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Narode, opasna je situacija" TV stanica u TEKSASU DVA PUTA EVAKUISANA! (VIDEO)

TV stanica u Teksasu nastavila je da emituje program uživo o novom masovnom pokolju u SAD uprkos tome što su dva puta tokom programa morali da budu evakuisani iz studija.

Voditelj vesti na TV KOSA ostao je pribran, iako je u tom trenutku u tržnom centru u kom se nalazio studio u toku bila evakuacija zbog napadača koji je nasumično pucao na ljude.

- Izaći ćemo samo na kratko, ne znamo šta se dešava - rekao je voditelj vesti pre nego što je napustio studio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

This is the exact moment when - while they were reporting LIVE ON AIR - the team at @CBS7News was evacuated due to a threat of an active shooter in the mall.

They kept broadcasting via audio from the parking lot.#Odessashooting #TexasShooting #Odessa pic.twitter.com/oerxMLlkoO

— Muhammad Lila (@MuhammadLila) 31. август 2019.

- Narode, ovo je opasna situacija, to morate da znate - dodao je on.

Ipak, on je ostao pribran i sve vreme je obaveštavao gledaoce o situaciji na terenu, dok je policija pokušavala da savlada napadača koji je ubio petoro ljudi i ranio najamnje 20. Članovima redakcije je zatim rečeno da moraju da "nestanu", a u studio su se vratili kada je policijska akcija okončana.

Kasnije je objavljeno da je upravo u ovom tržnom centru policija uspela da savlada napadača.

TEMELJ BEZBEDNOSTI SAD: Ove neverovatne mogućnosti pruža "NUKLERANA TRIJADA" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA U PROGRAMU UŽIVO: TV stanica u Teksasu dva puta evakuisana zbog masovne pucnjave! Narode, ovo je opasna situacija! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Sep.2019

TV stanica u Teksasu nastavila je da emituje program uživo o novom masovnom pokolju u SAD uprkos tome što su dva puta tokom programa morali da budu evakuisani iz studija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.