Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2021, 20:06

Jovanović: Naredne nedelje Srbija dostiže tri miliona datih vakcina

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović kazao je da je u Srbiji dato preko 2,9 miliona vakcina, da će 12.000 gradjana sutra dobiti pozive za imunizaciju prvom ili drugom dozom, kao i da očekuje da će Srbija dostići tri miliona datih doza tokom predstojeće nedelje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Sledeće nedelje tri miliona datih vakcina, vakcinacija preko agencija - internet prevara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2021

U Srbiji je do sada dato više od 2,9 miliona doza vakcina, a tokom naredne nedelje taj broj će dostići tri miliona, kaže direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović i navodi da sutra stiže novih 106.000 doza Fajzerovih vakcina...Sutra će biti nastavljena vakcinacija nakon dezinfekcije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.