Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2018, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napunio je 106 i to proslavio na najluđi mogući način

Britancu Džeku Rejnoldsu nije prvi put da rođendan slavi izvodeći različite "ludorije", koje privlače pažnju. Tako je, prije dvije godine, ulazak u četvrtu godinu 11. decenije života proslavio upisavši se u Ginisovu knjigu rekorda kao najstarija osoba na svijetu koja je prvi put uradila tetovažu.

I ovoga puta, za svoj 106. rođendan, ponovo je dospio na stranice svjetski poznate knjige. Rejnolds se sada u Ginisovu knjigu upisao kao najstarija osoba koja se spuštala zip-lajnom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Vitalni 106-godišnjak se "sjurio" brzinom od oko 65 kilometara na čas, niz sajlu dužine 400 metara, postavljenu na visini od čak 60 metara.

Pogledajte kako je taj spust izgledao, ali i šta je sve Džek radio prethodnih godina za svoj rođendan.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.