Napukao noseći stub na vijaduktu kod Čačka, obustavljen saobraćaj na obilaznici

Izvor: RTS, 08.Okt.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napukao noseći stub na vijaduktu kod Čačka, obustavljen saobraćaj na obilaznici

Saobraćaj na obilaznici oko Čačka je obustavljen jer je napukao jedan od nosećih stubova na vijaduktu čija rekonstrukcija je u toku. Altrenativni putni pravac je preko Beljine, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
JP "Putevi Srbije" je, bez dodatnih informacija, saopštilo da je "na snazi obustava saobraćaja na delu državnog puta 1 B reda broj 23, na obilaznici oko Čačka, usled nastalog oštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na vijaduktu".
Predstavnici gradskih vlasti sastaće se danas popodne sa predstavnicima JP "Putevi Srbije", koje je investitor radova na vijaduktu, kao i sa izvođačima radova.
Posle sastanka trebalo bi da bude poznato koliko je ozbiljno oštećenje i u kom roku bi stub mogao da se sanira.
Radovi na rekonstrukciji počeli su sredinom maja, a trebalo je da budu završeni krajem avgusta.
Saobraćaj preko vijadukta u punom kapacitetu trebalo je da počne 16. oktobra.
Tokom rekonstrukcije ovog dela obilazinice saobraćaj iz smera Užica ka Čačku obavljao se jednom saobraćajnom trakom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez saobraćaja na obilaznici oko Čačka, oštećen vijadukt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018

Na obilaznici oko Čačka obustavljen je saobraćaj zbog pukotina koje su se pojavile tokom radova na jednom od stubova nadvožnjaka, a u Putevima Srbije kažu da se početak naizmeničnog propuštanja vozila na vijaduktu očekuje tek polovinom naredne nedelje...Pukotine na stubu vijadukta pojavile su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sanacija vijadukta počinje sutra, saobraćaj obustavljen do kraja nedelje

Izvor: RTS, 08.Okt.2018

U utorak će početi radovi na popravljanju oštećenih stubova na vijaduktu na obilaznici oko Čačka. Potpuna obustava saobraćaja važiće do sledeće nedelje. Saobraćaj se preusmerava kroz grad i industrijsku zonu, a alternativni putni pravac je i preko Beljine. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.