Napravila selfi sa tek rođenom bebom, a ono što viri iza šokiralo je svakog  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravila selfi sa tek rođenom bebom, a ono što viri iza šokiralo je svakog (FOTO)

Toliko nije mogla da sačeka?

Skandalozna fotografija iz jednog porodilišta nasmejala je i šokirala korisnike društvenih mreža. Jedna medicinska radnica nije odolela Fejbuk-eri u kojoj je brzina postavljanja novih fotografija sve, pa je tako napravila propust. Pričično veliki.

Ova medicinska sestra nije mogla da sačeka ni trenutak više nego je odmah po porođaju objavila fotografiju sa novorođenčetom.

I to ne bi bilo problematično, da se iza njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne vidi majka na bolničkom stolu - isrpljena i naga.

- Neki ljudi toliko žure da postave fotografiju bebe na Fejsbuk, da zaborave na neke stvari pre šerovanja - piše u opisu fotke, a prizor je istinski šokantan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.