Napadač iz Dejtona bio pod dejstvom kokaina, antidepresiva i alkohola

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač iz Dejtona bio pod dejstvom kokaina, antidepresiva i alkohola

Patolog kaže da su u telu ubice iz Dejtona Konora Betsa posle napada u kojem je ubio devet, a ranio više od 20 ljudi, pronađeni kokain, alkohol i antidepresivi.

Bets (24) je kod sebe imao lulu za uživanje droge i kesicu sa kokainom, podseća AP.

Dr Kent Haršbarger je saopštio da su svi smrtonosni pucnji u napadu u Dejtonu 4. avgusta ispaljeni iz oružja napadača, a da niijedan nije došao od policije.

Haršbarger je dodao da je dvoje ljudi pogođeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hicima koje je ispalio Bets, takođe pogođeni hicima koje je ispalila policija, ali hici policije nisu bili smrtonosni.

On je naveo da je Betsa policija pogodila 24 puta, uglavnom u gornji deo tela i donje ekstremitete.

Američki prekršajni sud odlučio je danas da odbije kauciju Betsovom prijatelju Itanu Koliju, koji je kupio pancir i municiju koji su korišćeni u napadu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.