Napad nožem u kineskoj školi: Čuvar ranio najmanje 37 dece i dvoje odraslih VIDEO

Izvor: B92, 04.Jun.2020, 08:20

Napad nožem u kineskoj školi: Čuvar ranio najmanje 37 dece i dvoje odraslih VIDEO

Najmanje 39 osoba povređeno je jutros u napadu nožem na jugu Kine, prenose kineski državni mediji.

AP navodi da se napad dogodio u jednom vrtiću, dok Dojče vele prenosi da je do napada došlo u osnovnoj školi na jugu Kine.

Prema navodima lokalne vlade okruga Kangvu u regionu Gunagsi, 37-oro dece i dvoje odraslih zadobili su povrede različitog stepena.

Kineski državni mediji identifikovali su napadača kao čuvara u školi, koji se preziva Li, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << AP.

Za sada nije poznat motiv napada, a osumnjičeni je zadržan u pritvoru dok traje istraga, dodaju mediji.

Kineska televizija ČTV navodi da je u napadu povređeno 40 osoba, od kojih troje teško, uključujući direktora škole, još jednog čuvara i učenika.

Video u prilogu može biti uznemirujućeg sadržaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JEZIV NAPAD NOŽEM U VRTIĆU: Čuvar nasrnuo na ljude, povređeno dvoje odraslih i 37-oro DECE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020

Za sada nije poznat motiv napada, a osumnjičeni je zadržan u pritvoru dok traje istraga, dodaju mediji...Najmanje 39 osoba povređeno je jutros u napadu nožem na jugu Kine, prenose kineski državni medija...AP navodi da se napad dogodio u jednom vrtiću, dok Dojče vele prenosi da je do napada došlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.