Namaži ga kremom za sunčanje: Jedan Lučanac je odlučio da sačuva automobil od vrućine, a sada mu se smeju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Namaži ga kremom za sunčanje": Jedan Lučanac je odlučio da sačuva automobil od vrućine, a sada mu se smeju (FOTO)

Kad upekne zvezda u Crnoj Gori, zaštita od sunca nije preko potrebna samo ljudima, već i njihovim automobila, a jedan Lučanac je pronašao neuobičajen način da "sačuva" svog četvorotočkaša.

Tako je krov automobila prekrio ćebetom, a da kojim slučajem ne bi spalo, kao "tegove" iskoristio je pune flaše vode koje je kukicama zakačio.

Način na koji se Srbin pobrinuo za svoje vozilo mnoge je nasmejao, a neki korisnici društvene mreže Fejsbuk našalili su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njegov račun.

"Namaži ga kremom za sunčanje", "Trebalo je da stavi jorgan" i "Da se ne prehladi" neki su od komentara Fejsbuk korisnika koje je slatko nasmejala ova dosetka.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.