Nakon što joj je autobus OTKINUO RUKU, Dea DONELA ŽIVOTNU ODLUKU: Objavila fotografiju i sve otkrila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što joj je autobus OTKINUO RUKU, Dea DONELA ŽIVOTNU ODLUKU: Objavila fotografiju i sve otkrila (FOTO)

Poznata voditeljka spremna je da se vrati pred male ekrane

Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa svih komercijalnih emitera "Novo jutro", konačno se vraća na TV Pink.

- Jedva čekam! Konačno je došao taj dan i ja sam neizmerno srećna što se vraćam u najgledaniji jutarnji program. Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme, nove i još zanimljivije goste! Već smo najgledaniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jutarnji program na svim komercijalnim televizijama, a verujem da ćemo biti još gledaniji - rekla je uzbuđena Dea.

Ona je danas na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako se priprema.

- Pripreme za sutra u toku - napisala je ona.

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Jul 10, 2019 at 7:05am PDT

I Sarapa se raduje njenom povratku u jutarnji program i smatra da će to biti dodatni podsticaj da "Novo jutro" ostvari još bolje rezultate.

- Sve nas raduje Dein povratak u program posle višemesečnog odsustva. To je veliko pojačanje za Novo jutro. Kao tim smo imali odlične rezultate, a očuvali smo rejting koji će sada biti daleko bolji. Naša Deica se vraća i to je podsticaj za ceo tim Novog jutra da budemo još bolji. I mi i gledaoci je čekamo sa nestrpljenjem. Sve će biti vedrije i lepše uz našu Deu. Gledaoci će se buditi iz najbolji jutarnji tandem - rekao je Sarapa.  

Podsetimo, sedmog februara kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" došlo je do sudara dva autobusa i tri automobila u kom je teško povređena voditeljka TV Pink Dea Đurđević. Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: Misteriozni sindrom "K": Kako je jedan lekar IZMISLIO BOLEST i spasio ljude SIGURNE SMRTI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dea Đurđević ponovo pred kamerama: Pogledajte kako voditeljka izgleda nakon oporavka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019, 10:37

Poznata voditeljka spremna došla pred male ekrane..Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka "Novog jutra", konačno se vratila na male ekrane...Naime, Željko Mitrović je nedavno na svom Instagram profilu najavio Dein povratak u julu, iako tačan datum nije otkrivao,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.