Nakon što je procurio razgovor u kom Jeremić i Roćen Je*u majku Srbiji i Crnoj Gori, USLEDILE PRETNJE NOVINARIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je procurio razgovor u kom Jeremić i Roćen "Je*u majku Srbiji i Crnoj Gori", USLEDILE PRETNJE NOVINARIMA

Afera drma opoziciju

Novinar Uroš Piper, bivši saradnik član Vuka Jeremića i nekadašnji medijski koordinator Narodne stranke, oglasio se na tviteru povodom skandaloznog audio snimka koji je ekskluzivno objavio crnogorski portal IN4S.

Piper ogorčeno konstatuje da je sraman snimak razgovora između Jeremića i Roćena, ali iznosi još jednu šokantnu informaciju: Predsednik Izvršnog odbora Jeremićeve stranke danas je zvao medije u Crnoj Gori da se buni i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preti zbog objavljivanja ovih razgovora!

Ovo samo pokazuje kakvu politiku vode predstavnici srpske opozicije. Oni smatraju da njihova mora da bude poslednja i da im niko ništa ne može. Vuk Jeremić i ljudi okupljena oko njega sada bi da se operu od politike psovanja i kliberenja, koju su, kao što se čuje na snimku, dok su bili na vlasti, uspešno sprovodili.

Skandal je telefonski razgovor Rocena i Jeremića, ali to nije kraj..

Pitanje za predsednika IO Jeremiceve Narodne stranke zašto je danas zvao medije u CG da se buni i preti zbog objavljivanja razgovora?

— Uroš Piper (@UkiPajp) July 5, 2019

Sloboda medija? To kod današnje opozicije ne postoji! Ukoliko objavite nešto što se njima ne dopada, slede pretnje i ucene!

Podsećamo, u objavljenom snimku razgovaraju Milan Roćen, nekadašnji ambasador Srbije i Crne Gore u Moskvi i savetnik Mila Đukanovića i Vuk Jeremić, savetnik tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića. Oni ugovaraju 29 soba u ekskluzivnom letovalištu Sveti Stefan, a u opuštenom razgovoru čuje se kako zajedno konstatuju: Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori!

Ceo razgovor možete pročitati KLIKOM OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.