Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 15 godina, Žizel nije više najplaćenija manekenka

Žizel Bundšen je 15 godina zauzimala prvo mjesto na čuvenoj Forbsovoj listi najplaćenijih manekenki svijeta. Ove godine smijenila je Kendal Džener.

Rijaliti zvijezda i supermodel Kendal Džener zauzela je prvo mjesto na Forbsovoj listi.

Ona je duplirala svoju zaradu u odnosu na prethodnu godinu, te skinula sa trona Žizel Bundšen, koja je zauzimala prvo mjesto još od 2002. godine.

Dvadesetdvogodišnja manekenka Kendal Džener je tokom ove godine zaradila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ukupno 22 miliona dolara, dok je njena starija koleginica Žizel Bundšen ostvarila zaradu od 17, 5 miliona, te zauzela drugo mjesto.

Na trećem je manekenka Krisi Tajgen sa 13,5 miliona dolara, dok odmah za njom slijede Adriana Lima (10,5 miliona) i Điđi Hadid (9,5 miliona), koja je zauzela peto mjesto.

Rosi Hantington-Vajtli sa zarađenih 9,5 miliona dolara nalazi se na šestom mjestu, a odmah iza nje se nalazi Karli Klos sa zaradom od 9 miliona.

Posljednja tri, prema zaradi, kotirale su se manekenke Liu Ven sa 6,5 miliona, Bela Hadid sa 6 miliona i Ešli Grejem sa 5,5 miliona. Ešli je zvanično postala prvi plus-sajz model koji se našao na prestižnoj Forbsovoj listi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(FOTO) ŽIZEL BUNDŠEN JE 15 GODINA BILA NAJPLAĆENIJA MANEKENKA: A sada ju je ona skinula sa trona!

Izvor: Kurir, 22.Nov.2017

Brazilska manekenka Žizel Bundšen je 15 godina zauzimala prvo mesto na Forbsovoj listi najplaćenijih manekenki sveta, ali ove godine to se promenilo. Sa trona ju je skinula rijaliti zvezda Kendal Džener.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.