Najveći TRAMPOV KRITIČAR pomaže Demokrate sa 80 miliona dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći TRAMPOV KRITIČAR pomaže Demokrate sa 80 miliona dolara

Blumberg želi da skloni Republikance sa vlasti

Bivši gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg, koji često kritikuje predsednika Donalda Trampa, namerava da potroši 80 miliona dolara kako bi pomogao Demokratama i njihovim kandidatima na izborima za Kongres u novembru, prenosi danas Njujork Tajms.

Pročitajte i: 

List navodi da je Blumberg, koji se deklariše kao politički nezavisan, naložio svojim saradnicima da taj novac iskoriste kako bi sklonili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s vlasti Republikance, preneo je Rojters.

- Nikada nisam smatrao da je javnosti dobro kada je jedna stranka potpuno razvlašćena, a mislim da je proteklih godinu i po dana to dokazalo - naveo je Blumberg u saopštenju za Rojters, ne precizirajući o kojoj sumi novca se radi.

Blumberg je dao podršku demokratskom kandidatu Hirali Klinton na predsedničkim izborima 2016. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.