Najvatrenija misica na svetu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Dec.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najvatrenija misica na svetu! (FOTO, VIDEO)

Toliko je bila srećna, da nije ni primetila da se zapalila

Izbori za takmičenje lepote - na desetina devojaka u glamuroznim haljinama, visokim potpeticama, s besprekornom šminkom i (ponekad) naučenim odgovorima.

Onda dođe taj trenutak, kada će jedna od njih biti proglašena za najlepšu. I znate šta sledi - iznenađenje, suze, osmeh, mahanje...

Ovog puta nam iz Afrike stiže drugačija slika - za najlepšu je proglašena Mis Konga. I kreće: Iznenađenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << osmeh, suze, ali i i zapaljena kosa!

Lepotica se zapalila zbog pirotehnike koja je "sevnula" nakon proglašenja. Da, prošao je koji sekund pre nego što je lepotica osetila miris paljevine, ali ne brinite - u opisu videa objavljenog na Internetu, organizatori poručuju da je misica dobro.

Pogledajte.



Izvor: YouTube/Official TOPress

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.