Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najuži izbor za nagradu "Stanislav Lem": Oltvanji, Barna i Pisarev

U najužem izboru za nagradu "Stanislav Lem", koja se dodeljuje za fantastiku u književnosti, našli su se Oto Oltvanji, Laura Barna i Đorđe Pisarev.

Odluku je doneo žiri u sastavu Sava Damjanov (predsednik), Saša Radonjić i Brankica Đukić a nagradu dodeljuje IKC "Solaris".

Dosadašnji laureati su Zoran Živković, Filip David i Ilija Bakić. Nagrada podrazumeva plaketu i vrhunski švajcarski ručni časovnik. Dobitnik za 2018. godinu će biti proglašen 4. februara na 24. rođendan Izdavačko knjižarskog centra "Solaris" a ceremonija uručenja će biti upriličena početkom marta, na Salonu knjiga u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.