Najpoznatija starleta pozirala kao prva dama Amerike

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatija starleta pozirala kao "prva dama Amerike"

Uz ovakav opis, svako bi pomislio da je na naslovnici magazina Interview Melanija Tramp. Međutim, ovog puta je to bila Kim Kardašijan sa ćerkom Nort Vest, obučena u stilu Džeki Kenedi.

Stilizovana kao nekadašnja prva dama, Džeki Kenedi Onazis, obučena u belu haljinu sa visokim okovratnikom iz H&M, dugačkim belim rukavicama i frizurom u istom stilu, Kim Kardašijan se pojavila na naslovnoj strani magazina Interview zajedno sa svojom ćerkom Nort.

U septembarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izdanju magazina predstavljene su kao prva dama i prva ćerka, a u istom izdanju se nalazi i članak o Mišel Obami. Kim je za časopis govorila i o glasinama da će se njen suprug Kanje Vest 2020. godine kandidovati za predsednika, kao i o roditeljstvu.

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag) on Aug 28, 2017 at 7:59am PDT

Na društvenim mrežama su se pojavili negativni komentari. Pobune je bilo oko toga zašto se uopšte starleta obukla kao Džeki Kenedi, a i zato što na fotografijama deluje da joj je koža dodatno potamnjena. Još jedno pitanje bilo je i zašto je mala Nort obučena kao služavka.

Podsećanja radi, slične kritike su se u javnosti pojavile kada je Kardašijan - Džener porodica pozirala kao "Prva porodica Amerike" u oktobru 2015. godine na naslovnoj strani magazina Cosmopolitan.

pic.twitter.com/pM9Fe1MZha— Kim Kardashian West (@KimKardashian) August 28, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.