Najnovije UPOZORENJE RHMZ-a: Obilne padavine, grmljavina, vetar i grad, a EVO kada se očekuje lepše vreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnovije UPOZORENJE RHMZ-a: Obilne padavine, grmljavina, vetar i grad, a EVO kada se očekuje lepše vreme

RHMZ izdao je upozorenje na obilne padavine koje će sutra zahvatiti području juzne, centralne i istocne Srbije i gde se ocekuje oko 30 litara kise po kvadratnom metru, lokalno i vise.

Ponegde su moguce i kratkotrajne vremenske nepogode sa pojacanim vetrom i pojavom grada.

U Srbiji će sutra biti pretezno oblacno, mestimicno s kisom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji ce biti izrazeniji u centralnim, istocnim i juznim krajevima, gde se ocekuju obilnije padavine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a moguce su i kratkotrajne vremenske nepogode sa pojavom grada.

Duvaće slab, severni i severoistocni vetar. Jutarnja temperatura biće od 12 do 16, najvisa dnevna od 20 do 24 stepeni.

U Beogradu će biti pretezno oblacno, povremeno sa kisom i pljuskovima sa grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 15, najvisa dnevna oko 22 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do četvrtka će biti promenljivo oblacno, jos u utorak u vecini mesta sa kisom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Njihova žestina i intenzitet ce se naredna dva dana smanjivati, a temperatura ce uz duze intervale suncanog vremena biti u porastu. Od petka do kraja perioda pretezno suncano i osetno toplije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPREMITE SE ZA HAOS - STIŽU OBILNE PADAVINE, GRMLJAVINA, GRAD I VETAR! Meštani ovog dela Srbije moraju biti POSEBNO OPREZNI!

Izvor: RTV Pink, 02.Jun.2019

RHMZ izdao je upozorenje na obilne padavine koje će sutra zahvatiti području južne, centralne i istočne Srbije i gde se očekuje oko 30 litara kiše po kvadratnom metru, lokalno i više.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.