Najmanje jedanaest mrtvih u napadu u školi u Rusiji (VIDEO)

Izvor: Beta, 11.Maj.2021, 10:46

Najmanje jedanaest mrtvih u napadu u školi u Rusiji (VIDEO)

Najmanje devet osoba je ubijeno u školi u Kazanju, u centralnom delu Rusije, kada je adolescent otvorio vatru, a čula se i eksplozija, javljaju ruske agencije.Kako javlja agencija Interfaks pozivajući se na spasioce, prvi podaci pokazuju da je devet osoba ubijeno, osam učenika i jedan nastavnik.Prema nekim izveštajima, četiri osobe su ranjene.Jedan napadač je priveden, dok drugi drži taoce.Na društvenim mrežama su objavljene informacije da su učenici iskakali kroz prozore učionica.Jedan od napadača ubijen, najmanje 11 mrtvih Jedan od napadača u školi u Kazanju, u centralnoj Rusiji, ubijen je dok je drugi uhapšen, javljaju ruske agencije koje navode da je najmanje 11 osoba ubijeno, uglavnom učenika, a da su četiri osobe ranjene."Drugi napadač na školu u Kazanju, koji se krio u zgradi, likvidiran je", rekao je policijski izvor agenciji Tass.Neimenovani izvor na koga se poziva agencija Interfaks, potvrdio je tu informaciju.Pozivajući se na hitne službe, agencija Ria Novosti javlja da je 11 osoba ubijeno i četiri ranjeno u napadu u školi u Kazanju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TALAČKA KRIZA U RUSIJI! Likvidiran napadač koji se krio u školi, veliki broj žrtava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021

Jedan od napadača u školi u Kazanju navodno drži nekoliko ljudi kao taoce, izveštava TASS pozivajući se na izvore iz policije, ali je ubrzo REN tv izvestio da je drugi napadač likvidiran...Ranije je objavljeno da je jedan od dvojice napadača ostao u školskoj zgradi...U pucnjavi u školi ubijeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Detalji krvavog napada u Rusiji: Šta se do sada zna

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2021

KAZANJA - Oprečne informacije o krvavom napadu u školi u Kazanju pojavljuju se iz minuta u minut Prema nekim informacijama ubijeno je najmanje 11 osoba, od kojih je osmoro učenika, dok je sa druge strane predsjednik Tatarstana potvrdio smrt sedma učenika i nastavnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"VIDELA SAM KAKO NOSE KRVAVOG DEČAKA" Potresno svedočenje učenice iz škole gde je bivši učenik napravio MASAKR

Izvor: Blic, 11.Maj.2021

U pucnjavi u Rusiji je poginulo najmanje devet osoba, mahom učenika, nakon što je jedan bivši učenik otvorio vatru u školi u Kazanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.