Najbogatiji klinac u Srbiji jurio 300 na sat! Odneli mu lambordžinija u Beogradu, a sada se vratio još BEŠNJI sa M6

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbogatiji klinac u Srbiji jurio 300 na sat! Odneli mu "lambordžinija" u Beogradu, a sada se vratio još BEŠNJI sa M6

Novi snimak na društvenim mrežama

Imućni mladić, poreklom iz Srbije, koji živi u Švajcarskoj i na društvenim mrežama naziva sebe "Bogati crni panter", ostao je na kratko bez svog "lambordžinija" u Beogradu kada mu ga je odneo pauk Parking servisa. Međutim, on se sada ponovo vratio na puteve, da li u Švajcarskoj ili u Srbiji, ali ovoga puta sa novom "besnom" mašinom koju je razgazio do neverovatne brzine na autoputu.

Pročitajte i:

"Bogati crni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << panter" je na svom Instagram storiju objavio snimak kako vozi brzinom 300 kilometara na čas, a ovoga puta, dodao je gas u automobilu marke "bmw" M6. Vrednost ovog vozila kreće od oko 120 hiljada evra, pa naviše.

Get the strap ⚔️ #balenciaga #dolcegabbana

A post shared by @ richblackpanther on Sep 1, 2018 at 11:06am PDT

Nakon što je objavio snimak, on je u komentaru upitao svoje pratioce "Kako vam se čini M6?", a onda je usledila gomla komentara. Neki od članova nisu mu verovali, pa su napisali "Nema šanse da ideš tom brzinom koja pokazuje kazaljka , zajebao te snimak koji pokazuje napolje izvan auta ogradu."

Be real 🤙🏾😊

A post shared by @ richblackpanther on Aug 27, 2018 at 10:37am PDT

Ovo je samo jedan u nizu ovakvih snimaka nasilničke vožnje na kojima eksperimentiše sa luksuznim automobilima.

Kako vam se cini m6 ljudi? 😆

A post shared by @ richblackpanther on Sep 3, 2018 at 6:16am PDT

Podsetimo, mladiću koga mnogi nazivaju najbogatijim klincem u Srbiji, zapravo živi u Švajcarskoj, a u žižu javnosti dospeo je nakon snimka proslave svog punoletstva na kojem je, kao poklon za rođendan, upravo dobio skupocenog "lambordžinija".

💥💥💥🚀🚀 _________________________________ #lamborghini #lp610 #lambo #huracan #goodvibes #beograd #miami #moneyinthebank #nevergiveup

A post shared by @ richblackpanther on Aug 15, 2018 at 8:46am PDT

Za vreme njegovog boravka u Srbiji, Parking servis odneo mu je automobil zbog nepropisnog parkiranja, a on je morao da čeka ovlašćenje firme iz Švajcarske na koju se ovaj automobil zapravo vodi, kako bi podigao vozilo po kojem se proslavio na društvenim mrežama i izazvao pažnju javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.