Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2021, 20:08

Nadležni demantuju gradonačelnika: Lična promocija preko leđa teških pacijenata

BANJALUKA - Uvidom u registar Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH firma "TGT Tehnogas" je nosilac dozvole za stavljanje u promet medicinskog gasa kiseonika, saopštili su u petak iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS reagujući na teške optužbe gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da se na UKC RS koristi kiseonik koji je registrovan kao tehnički, a ne medicinski.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bivši ministar podvaljivao bolnici kiseonik?

Izvor: Vostok.rs, 25.Sep.2021, 09:09

Tvrdi da je kiseonik kojim se liječe pacijenti dostavljan UKC-u bez ikakve prateće dokumentacije koja potvrđuje ispravnost, porijeklo i kvalitet. Stanivuković je naveo da firma bivšeg ministra nema ni zakonskou mogućnost trgovine lijekovima u kojoj grupi je  kako tvrdi medicinski kiseonik, prenosi BLmojgrad. Takođe...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.