Nađen leš žene koju je navodno muž gurnuo sa mosta

Izvor: B92, 21.Mar.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen leš žene koju je navodno muž gurnuo sa mosta

Novi Sad -- Leš žene koja je pala sa Mosta slobode, a za koju su mediji pisali da ju je muž gurnuo, pronađen je danas u Dunavu nizvodno od Sremskih Karlovaca.

To je potvrđeno Beti u novosadskoj policiji. Izvor iz policije rekao je Beti da je leš žene slučajno pronašao jedan ribolovac.

Mediji su ranije javili da je u pitanju Marija Grahovac (40).

Njenom mužu Z. G. (46) u međuvremenu je sud odredio pritvor do 30 dana, nakon što je tužilaštvo podnelo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je krajem februara počinio ubistvo.

Muž je pre privođenja izjavio da je Marija skočila u reku nakon što je izašla iz kola, a da je svemu prethodila svađa.

Mediji su naveli da tužilaštvo sumnja da je osumnjičeni zapravo u naletu besa ženu gurnuo sa mosta.

Marija Grahovac je bila profesorka likovnog u Osnovnoj školi "Miroslav Antić" u Futogu, a njen muž je profesor u srednjoj Mašinskoj školi. Imaju ćerku od 11 godina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronadjen leš žene koja je pala sa Mosta slobode u Novom Sadu

Izvor: Beta, 21.Mar.2018

Leš žene koja je pala sa Mosta slobode, a za koju su mediji pisali da ju je muž gurnuo, pronadjen je danas u Dunavu nizvodno od Sremskih Karlovaca, potvrdjeno je Beti u novosadskoj policiji.Izvor iz policije rekao je Beti da je leš žene slučajno pronašao jedan ribolovac.Mediji su ranije javili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.