Nadam se da će moja podrška biti presudna za Trampovu pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nadam se da će moja podrška biti presudna za Trampovu pobedu"

Kolumnista "Boston Globa" Aleks Beam svrstao je Vojislava Šešelja u VIP ličnosti koje podržavaju predsedničkog kandidata Republikanske stranke Donalda Trampa. Lider radikala prokomentarisao je ovu listu na sebi svojstven način, i izrazio nadu da će upravo njegova podrška biti presudna za Trampovu pobedu na izborima u Americi.

- Uveren sam da će svi Srbi koji žive u Americi glasati za njega, ali i mnogi drugi Amerikanci koji cene moje političke poglede i ideologiju koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zastupam - rekao je Šešelj agenciji Tanjug.

Na pitanje zašto smatra da bi pobeda Donalda Trampa donela nešto pozitivno Srbiji, Šešelj je rekao da je Tramp jasno i glasno osudio bombardovanje Srbije i da se i u kampanji ponaša kao srpski prijatelj.

- Klintonka je, na primer, imala značajnu ulogu u bombardovanju Srbije kad je njen muž bio predsednik SAD, a Tramp je jasno i glasno osudio bombardovanje Srbije - rekao je Šešelj.

Kako piše američki kolumnista, Tramp je u trci za predsednika Amerike dobio podršku veoma neelitnog kluba oportunista, drugorazrednih likova  za koje važe vicevi "gde su sada?", koje on naziva "Klub muškaraca i žena sa lošom frizurom".

Na ovoj listi su se. osim Šešelja, našli i košarkaš Denis Rodman, Hulk Hogan, zatim "propali glumci" Stiven Boldving i Gari Bjusi, kao i oni "kojima neće stici da se ruga ponaosob": roker Ted Nugent, kantri pevacica Loreta Lin, ćerka pokojnog glumca Džona Vejna Aisa, bokser Majk Tajson i ostali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šešelj: Pomoći ću Trampu da pobedi

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2016, 14:36

NADAM se da će moja podrška biti presudna za pobedu republikanskog kandidata Donalda Trampa na predsedničkim izborima u Americi! To je za "Novosti" izjavio Vojislav Šešelj, lider radikala, koji je juče sasvim slučajno "ubačen" u medijsko-političku kampanju u SAD. Njega je kolumnista "Boston...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.