Na telu vojnika uočena PROSTRELNA RANA u predelu glave: Tužilaštvo naložilo obdukciju tela nastradalog mladića u Pančevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 17:06

Na telu vojnika uočena PROSTRELNA RANA u predelu glave: Tužilaštvo naložilo obdukciju tela nastradalog mladića u Pančevu

Ministarstvo odbrane juče je saopštilo da je mladić izvršio samoubistvo na stražarskom mestu.

Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da je u četvrtak u kasarni "Rastko Nemanjić" na stražarskom mestu pored stražarske kućiće pronađeno je telo 21-godišnjeg vojnika koji je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka, prenosi RTS.

Tužilaštvo je tim povodom naložilo da se obavi sudsko-medicinska obdukcija tela radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a preduzimaju se i druge radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti.

Na licu mesta Vojna policija je obavila uviđaj kojem je prisustvovao i dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Pančevu.

Na telu S. P. je uočena prostrelna rana u predelu glave, piše RTS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.