Na području Južnobačkog okruga 15 saobraćajnih nezgoda, dve osobe teže povređene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022, 11:37

Na području Južnobačkog okruga 15 saobraćajnih nezgoda, dve osobe teže povređene

U periodu od 12. do 14. avgusta, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a sedam je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 8 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica zadobila teške, a tri lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 868 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 49 vozača i 10 vozila, a zadržano je 6 vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tokom vikenda 15 saobraćajnih nezgoda, a 49 VOZAČA ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA

Izvor: Blic, 15.Avg.2022

U periodu od petka, 12. avgusta do nedelje, 14. avgusta, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a sedam je lakše povređeno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.