Na pitanje DA LI ODOBRAVATE ONO ŠTO RADE najviše POZITIVNIH odgovora dobio Vučić, a evo ko je pobedio u NEGATIVNIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pitanje "DA LI ODOBRAVATE ONO ŠTO RADE" najviše POZITIVNIH odgovora dobio Vučić, a evo ko je pobedio u NEGATIVNIM

Očekivano?!

Kada bi se izbori održavali sledeće nedelje, Srpska napredna stranka bi osvojila natpolovičnu većinu, a cenzus bi prešli još SZS, socijalisti, radikali i Pokret slobodnih građana.

To su rezultati poslednjeg istraživanja agencije „Faktor plus“, u kojem su pored stranaka, ispitanici ocenjivali  i rad konkretnih političara.

Prema tom istraživanju, naprednjaci bi osvojili 53 odsto, SzS 11,1 odsto, socijalisti 9,9, SRS 5,3 odsto, a PSG >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5,2 odsto. Za razliku od prethodnog istraživanja koje je agencija radila prošlog meseca, SPAS Aleksandra Šapića i Demokratska stranka Srbije stavljeni su odvojeno. Prvi imaju 3,5, a drugi 3 odsto.

Vladimir Pejić iz agencije  „Faktor plus“ kaže da su promene u odnosu na prethodne ankete minimalne.

- SNS varira za nekoliko procenata u poslednja tri istraživanja i uvek je preko 50 odsto. Ostali su takođe malo skočili ili malo pali.

Ocene pojedinih političara korespondiraju sa snagom stranaka iz kojih dolaze. Na pitanje „da li odobravate ono što rade...“, najviše pozitivnih odgovora je dobio predsednik Srbije i SNS  Aleksandar Vučić. Ubedljivo najviše negativnih odgovora, s druge strane ima lider Dveri Boško Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.