Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na jesenjem krosu trčalo 650 osnovaca

​BANJALUKA - Na jesenjem krosu u parku "Mladen Stojanović" danas je trčalo 650 učenika Osnovne škole "Aleksa Šantić".

Zajedno s odjeljenskim starješinama, prije početka sportske manifestacije, koja je održana povodom obilježavanja "Nedjelje djeteta" i Svjetskog dana učitelja, učenici su u vazduh pustili i balone s raznim porukama i željama.

Svjetlana Radusin, direktorica OŠ "Aleksa Šantić", kazala je da su na takmičenju učestvovali i đaci područnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odjeljenja iz Drakulića.

"Pratilo nas je lijepo vrijeme. Ovu manifestaciju prvi put smo organizovali prošle godine. Na ovaj način kod djece razvijamo ljubav prema prirodi i učimo ih takmičarskom duhu", kazala je Radusinova.

Mališani su rekli da im se svidjelo kada su svi zajedno trčali i da im je najljepše bilo kada su puštali balone.

Najbolji učesnici ove male sportske manifestacije dobili su i simbolične nagrade.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.