Na granici uhapšen krijumčar sa 44.990 paklica cigareta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na granici uhapšen krijumčar sa 44.990 paklica cigareta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, zaplenili su 44.990 paklica cigareta i uhapsili E. H. (44) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje.

Policija je na Graničnom prelazu Sot, na izlazu iz zemlje, prilikom pregleda kamiona novopazarskih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u namenski napravljenim šupljinama prikolice, pronašla cigarete marke "Ašima" bez akcizne markice, saopštio je danas MUP.

Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na oko 4.949.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udruženje tužilaca: Neophodno gonjenje "visoke korupcije"

Izvor: RTS, 23.Dec.2019

Udruženje tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije predstavilo je Izveštaj o rezultatima primene Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije, sa kritičkim osvrtom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.