Na Rajni se prevrnuo manji brod, troje nastradalo, za četvrtim se traga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Rajni se prevrnuo manji brod, troje nastradalo, za četvrtim se traga

Tri osobe su nastradale, među njima jedno dete, a još jedno dete se vodi kao nestalo nakon što se mali brod prevrnuo danas na reci Rajni, na granici Nemačke i Francuske.

U toku je akcija francuskih i nemačkih spasilaca koji traže nestalo dete, saopštila je policija, prenosi AP.

Francuska spasilačka služba za region Donje Rajne porukom na Tviteru saopštila je da su helikopteri, ronioci, policija i vatrogasci uključeni u ovu opsežnu potragu.

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policijski službenik je izjavio da je brod, koji je u jutros napustio nemačku obalu reke, sa četvoro putnika, potonuo blizu francuskog grada Gersthajma.

Još uvek je nejasno šta je prouzrokovalo ovu nesreću a ni informacije o identitetu ili starosnoj dobi žrtava za sada nisu dostupne, navodi agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se manji brod na Rajni, troje stradalo

Izvor: RTS, 30.Maj.2019

. Tri osobe su stradale, među njima jedno dete, nakon što se mali brod prevrnuo na reci Rajni, na granici Nemačke i Francuske. Još jedno dete se vodi kao nestalo.

Nastavak na RTS...

Prevrnuo se brod na Rajni: Troje nastradalo, traga se za djetetom

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2019

PARIZ - Tri osobe su nastradale, među njima jedno dijete, a još jedno dijete se vodi kao nestalo nakon što se mali brod prevrnuo danas na rijeci Rajni, na granici Njemačke i Francuske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.