Na Pupovca nasrnuo ustaški MMA borac od sto kilograma: Za napad dobio smejuriju od kazne

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Pupovca nasrnuo ustaški MMA borac od sto kilograma: Za napad dobio smejuriju od kazne

Osude stižu sa svih strana

Zagrebačka policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je prošlog petka napao lidera Srpskog nacionalnog vijeca Milorada Pupovca na gradskoj pijaci Dolcu.

Zbog gađanja hranom Pupovca uhapšen je MMA borac Saša Mučnjak (36) iz Gračana!

Mučnjak je svojevremeno bio čak sparing partner jednom od najpoznatijih MMA boraca na svetu, Mirku Filipoviću, poznatijem kao Cro cap, ali njihova saradnja je okončana 2011. godine. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga je karijeru nastavio u SAD gde je sparingovao sa Hrvatom Stipom Miočićem. On je 2010. godine u Beogradu učestvovao na otvorenom prvenstvu Srbije u brazilskoj džiu-džici. Tada se takmičio u kategoriji iznad 100 kilograma.

Napad se dogodio nakon završetka skupštinske sednice kad je u jednom trenutku Pupovac, koji je bio u društvu kolege Borisa Miloševića, osetio udarac u desnu stranu tela, a kada se okrenuo video je da je pogođen s ostacima hrane.

Osuda napada na Pupovca stigle su sa svih strana.

Hrvatski premijer Andrej Plenković ponovo je danas oštro osudio napad na poslanika u parlamentu i lidera Samostalne demokratske stranke Srba Milorada Pupovca i pozvao na smanjivanje tenzija u društvu.

Slučaj je momentalno predat Prekršajnom sudu u Zagrebu koji je Mučnjaku odredio novčanu kaznu od hiljadu i po kuna. Kazna mu je čak umanjena za 300 kuna koliko košta jedan dan u pritvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.