Izvor: RTS, 07.Avg.2021, 06:46

Na Horgošu jutros čekanje dva sata, Batrovcima sat i po

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 120 minuta. Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je na izlazu, 60 minuta, saopštili su Putevi Srbije.
Na Kelebiji, na izlazu, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 60 minuta, a na Gradini, na ulazu je 60 minuta.

Na Preševu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izlazu 60 minuta.
 Na Gostunu, na izlazu, čeka se 30 minuta, Špiljanima, izlazu 20 minuta.
Na Batrovcima na ulazu čeka se 90 minuta, izlazu 30 minuta.
Na graničnom prelazu Šid, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.
Pojačan saobraćaj, moguće čekanje i na naplatiUslovi za vožnju će danas biti povoljniji, ali će intezitet saobraćaja biti jači zbog toga treba očekivati povremeno usporenu vožnju na pojedinim naplatnim rampama, ali i na mestima gde je zbog radova i posebnog režima odvijanja saobraćaja protok vozila slabiji, saopštio je AMSS.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", dobijenim u 10.30 časova na naplatnoj stanici Preljina, na naplati, zadržavanje vozila je 30 minuta.
Radovi kod Lebana i tunela "Brđani"JP "Putevi Srbije" saopštili su da se od 7. do 10. avgusta, u periodu od 7 do 17 časova, izvode radovi na presvlačenju kolovoza na državnom putu I B reda broj 39, na deonici Lebane (Bojnik) - Lebane.
U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.
Izvode se i radovi na sanaciji elastične odbojne ograde na samom izlazu iz tunela „Brđani ", na delu državnog puta I A reda broj 2, u smeru ka Beogradu.
U toku izvođenja radova, u tunelu Brđani saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, dok je preticajna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj.
Obustava saobraćaja zbog radova kod KameniceKamenica-Šošanica, kod Kamenice, od 7 do 16 časova obustava saobraćaja zbog radova. Za vreme obustave saobraćaj će biti preusmeren preko Vrnjačke Banje.
Boljevac-Knjaževac, tokom izvođenja radova, dolaziće do povremenih obustava saobraćaja.
Na auto-putu E-75, Lapovo-Markovac, do 13. avgusta radovi na rekonstrukciji natputnjaka preko auto-puta E-75. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda i preticajna saobraćajna traka iz smera Niša.
Mijoska - granični prelaz Gostun, do 31. decembra sanacija klizišta Gračanica uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je deonica Kolovrat-Jabuka.
Prnjavor - Lipnički Šor, u zoni nadvožnjaka preko pruge u mestu Lešnica, saobraćaj se preko nadvožnjaka odvija naizmenično uz semaforsku signalizaciju.
Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD RANOG JUTRA FORMIRANE KOLONE VOZILA: Obratite pažnju, na ovim graničnim prelazima najduže se čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021

Uslovi za vožnju će danas biti povoljniji, ali će intezitet saobraćaja biti jači..Prema informacijama Uprave granične Policije u 5.15 časova putnička vozila i autobusi na Horgošu, na izlazu čekaju dva sata. Zadržavanje vozila na Kelebiji, na izlazu, na Gradini, na ulazu i na Preševu na izlazu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

AMSS:Povoljniji uslovi za vožnju, ali jači intenzitet saobraćaja

Izvor: Danas, 07.Avg.2021

Uslovi za vožnju će danas biti povoljni, intezitet saobraćaj će biti jači pa treba očekivati povremeno usporenu vožnju na pojedinim naplatnim rampama ali i na mestima gde je zbog radova i posebnog režima odvijanja saobraćaja protok vozila slabiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Gužve na graničnim prelazima Gradina i Preševo i ovog vikenda

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2021

I ovog vikenda primetne su gužve na najfrekventnijim graničnim prelazima - Preševu i Gradini, a prema poslednjim podacima Uprave granične policije najviše se čeka na ulazu u Srbiju na Graničnom prelazu Preševo, gde su zadržavanja i do 90 minuta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.