Na Bartovcima nema gužve za putnički saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Bartovcima nema gužve za putnički saobraćaj

Na graničnom prelazu Batrovci nema dužih čekanja putničkog saobraćaja. Teretni usled sporosti rada susednog graničnog organa za prolazak čeka do 3 sata. Najveći udar saobraćaja očekuje se početkom jula meseca kada najveći broj turista kreće ka određenim destinacijama.

Na prilazu granici reklo bi se da je gužva izražena. Međutim čekanje je samo za teretni saobraćaj usled sporijeg rada susednog graničnog organa na Bajakovu. Vozači ipak ističu da je trenutno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čekanja od oko 3 sata podnošljivo.

Usled radova koji se sprovode na pojačanom održavanju auto puta saobraćaj se preusmerava u jednu traku tako da je potreban oprez u prilazu granici što je obezbeđeno adekvatnom saobraćajnom signalizacijom. Čekanja za putnički saobraćaj su minimalna i nema dužeg zadržavanja od 5 minuta.

Najveći priliv putnika iako je sezona godišnjih odmora se očekuje tokom narednog meseca, kažu nadležni. Svo ljudstvo je spremno da odgovori zadatku a to je zadržati trenutnu situaciju sa minimalnim vremenom zadržavanja putnika na najfrekventnijem graničnom prelazu u zemlji.

"Po tradiciji jul i avgust su najudarniji meseci u godini kada prelaz u toku ovih meseci zna da pređe i 2 miliona ljudi.

Kako se vremenom modernizovao prelaz tako se i iskustvo pripadnika granične policije povećavalo tako da se u saradnji sa ostalim pripadnicima kao što je uprava carina protokom putnika značajno ubrzao i tokom najvećeg priliva putnika čekanja većinom nisu duža od pola sata" izjavio je za RTV Zoran Marčeta komandir stanice GP Batrovci

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.