Na Ahiret preselilo dijete povrijeđeno u jučerašnjem udesu, vozaču krivična prijava

Izvor: SandzakPress.net, 07.Feb.2021, 17:04

Na Ahiret preselilo dijete povrijeđeno u jučerašnjem udesu, vozaču krivična prijava

Dječak I.R. (15) kojeg je u subotu, dok je vozio bicikl, udario automobil u novopazarskom naselju Mur preminuo je danas od zadobijenih povreda, saznaje radio Sto plus. Do udesa je došlo u subotu oko 15 časova, a mališan je tom prilikom zadobio teške povrede. Zbrinut je u novopazarskoj Opštoj bolnici u kojoj je i preminuo. Protiv dvadesetogodišnjeg vozača, koji je upravljao automobilom, podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << prenosi Radiostoplus.com. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, vozač nije bio pod dejstvom alkohola ili opojnih droga, a prema snimcima sa kamera video nadzora, nije se kretao velikom brzinom. “Na snimcima se vidi da je dječak, vozeći bicikl, bio učesnik u saobraćaju i da, u pokušaju da izbegne neravnine, prelazi preko ulice kada na njega naleće i udara ga automobil. Naložena su vještačenja poslije kojih će biti poznato više detalja”, kazao je izvor iz istrage za radio Sto plus. Izvor: Radiostoplus.com The post Na Ahiret preselilo dijete povrijeđeno u jučerašnjem udesu, vozaču krivična prijava appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar, preminuo dečak kog je udario automobil dok je vozio bicikl

Izvor: RTS, 07.Feb.2021

Petnaestogodišnji dečak, kog je u novopazarskom naselju Mur juče udario automobil dok je vozio bicikl, preminuo je danas u Opštoj bolnici u Novom Pazaru od zadobijenih povreda, nezvanično saznaje RTS. . Prema nezvaničnim informacijama, uprkos višečasovnoj borbi lekara...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.