NUNS: Učestvovaćemo samo na javnom delu sastanka na FPN-u

Izvor: Danas, 15.Avg.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS: Učestvovaćemo samo na javnom delu sastanka na FPN-u

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je danas da je prihvatilo poziv da učestvuje na sastanku vlasti i opozicije posvećenom medijima koji će se održati u ponedeljak 19. avgusta na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, ali samo u prvom delu koji će biti javan. Članak NUNS: Učestvovaćemo samo na javnom delu sastanka na FPN-u se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo traži od medija da vrate 8,7 miliona zbog nepravdanja projekata

Izvor: Danas, 16.Avg.2019, 11:00

Od donošenja Zakona o javnom informisanju i medijima, avgusta 2014, do 2017. godine Ministarstvo kulture i informisanja tužilo je 13 podnosilaca projekata zato što ih nisu opravdali i traži vraćanje 8.680.000 dinara dobijenih na medijskim konkursima ovog ministarstva, saznaje Udruženje novinara...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.