NUNS: Novi nameštaj za kuću novinara Milana Jovanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS: Novi nameštaj za kuću novinara Milana Jovanovića

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je da je danas u obnovljenoj kući novinara portala Žig Milana Jovanovića u Vrčinu, kod Grocke, postavljen nov nameštaj koji je poklonila kompanije "Forma ideale".

Donatorsku akciju organizovao je NUNS, a do sada su se odazvale kompanije "Metalac" i "Forma ideale".

Današnjem uručivanju poklona, pored članova porodice Jovanović, prisustvovali su predstavnici donatora, NUNS-a, Fondacije "Slavko Ćuruvija", Misije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << OEBS-a, kolege i prijatelji Milana Jovanovića.

Prilozima građana i organizacija prikupljena su sredstva za građevinsku obnovu kuće od požara. Radovi su pri kraju, a preostali su obnova fasade i pristupne terase i još neki radovi.

Prethodno, Fondacija "Slavko Ćuruvija" organizovala je akciju novčane pomoći za obnovu kuće izgorele u podmetnutom požaru, u ranu zoru 12. decembra 2018. godine.

Tadašnji predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović optužen je kao nalogodavac podmetnaja požara, kao saučesnici terete se Vladimir Mihajlović i Igor Novaković, a kao izvršilac  Aleksandar Marinković. Suđenje je u toku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.