NOVI SKANDAL! VODITELJKA IRINA ponovo NA METI! Žena je odjednom ŠČEPALA, svi skočili na noge! (VIDEO, FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SKANDAL! VODITELJKA IRINA ponovo NA METI! Žena je odjednom ŠČEPALA, svi skočili na noge! (VIDEO, FOTO)

Nesvakidašnji prizor

Bili smo svedoci skandala koji je potresao javnost, kada je voditeljka Jutarnjeg programa Happy televizije Irina Vukotić napadnuta i izvređana.

Sada se u istoj emisiji dogodio još jedan neverovatan skandal, ali sasvim druge konotacije.

Naime, jedna od gošći u Jutarnjem programu bila je i dr Jelisaveta Kunosić koja je podigla na noge ceo studio. Verovali ili ne, podigla je na noge i voditelje Milomira Marića i Irinu Vukotić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Doktorka se bavi integrativnom medicinom i posebno je poznata po O-RING tretmanu, koji je primenila i na voditeljima. Ona je rešila da im uspostavi dijagnozu pipkanjem i to duž celog tela.

- Vi ste sada moj pacijent i robot koji će da mi pomaže. Držite čvrsto prste. Nemojte tako jako, nego samo radite cike cake, Mariću - obratila mu se doktorka i onda je započela postavljanje dijagnoze.

- Dobre su mu kosti i cirklulacija, pluća su mu dobro. Karotide... možda ova desna malo. Štitna žlezda daje malo signal. Na ovo uvo mu šušti ili slabije čuje. Centar za hipertenziju je dobar. E sad mozak... - pričala je doktorka.

- Mozak ne radi, glava je prazna - ubacio se Milomir Marić.

- Ovde se nešto događa u levom temporalnom režnju. Možda ima malo glavobolje, možda je malo zaboravan. Evo i leva srčana komora daje signal. Možda se zamara - ređala je doktorka opise dijagnoze.

Ipak, doktorka je rešila da je vreme da pređe malo niže.

- E nemojte me džepariti -  uzviknuo je Marić.

- Dobro, malo prostata, malo lumbalna kičma - nastavila je doktorka

- Dobro, gotovo, gotovo - rekao je Marić.

Ali doktorka nije imala nameru da odustane tako lako i pusti Marića da sedne.

- Ne, sačekajte sekundicu. Vucite, vucite samo... Rećiću vam posle šta ne valja ali 95 odsto ste super - rekla je doktorka.

Onda je na red došla Irina Vukotić i pipkanje se nastavilo uživo u programu.

- Ima malo lošiju perifernu cirkulaciju. Glava je dobra, možda malo levi jajnik.... - rekla je doktorka, ali ju je voditeljka prekinula ne želeći da javnost čuje sve detalje dijagnoze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.