NOVI SAD ZA KORAK BLIŽE ČETVRTOM MOSTU NA DUNAVU! Vučević: Novi most će naš grad učiniti lepšim! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 12:33

NOVI SAD ZA KORAK BLIŽE ČETVRTOM MOSTU NA DUNAVU! Vučević: Novi most će naš grad učiniti lepšim! (FOTO)

Očekuje se izgradnja još jednog mosta u Novom Sadu.

- Novi Sad je još jednim korakom bliži svom četvrtom mostu na Dunavu i obilaznici, koji će doneti veliku i pozitivnu promenu, čime će se poboljšati život svih nas.

Kao gradonačelniku i Novosađaninu, srce mi je puno nakon prisustvovanja potpisivanju Memoranduma o izradi planske i tehničke dokumentacije za projekat izgradnje obilaznice oko Novog Sada, a čija realizacija će početi najkasnije do marta 2022.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ovaj važan dokument su danas potpisali ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, vd direktora "Koridori Srbije" Aleksandar Antić i direktor kompanije CRBC Džang Sjaoujen, a svečani trenutak uveličali su i predstavnici Ambasade NR Kine. I kao što je rekao veliki Ivo Andrić da gradnjom mostova, odnosno uspostavom veza "čovjek se ostvaruje jer sve čim se ovaj naš život kazuje – misli, napori, pogledi, osmesi, reči, uzdasi - sve to teži ka drugoj obali, kojoj se upravlja kao cilju, i na kojoj tek dobiva svoj pravi smisao", tako će i ovaj novi most proširiti naše vidike i naš grad učiniti lepšim!

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.